Tools

Natuurlijk moet er tijd worden geïnvesteerd, anders is er geen resultaat. Maar met de juiste tools kan er veel sneller en effectiever gewerkt worden.

Social Media Dashboard
Remy Steijger Digital Marketing adviseert de juiste tools voor jouw doelstelling. Met het RSDM Social Media Dashboard kun je de sociale media goed kunt managen. Eenmalig goed inrichten bespaart dagelijks veel tijd. In één oogopslag kun je zien wat er in jouw sector gebeurt of waar de concurrent mee bezig is. Ook kun je zien wat je fans bezighoudt en hierop inspelen.

Het is altijd beter om anderen reclame voor je te laten maken. Het zijn je eigen klanten die dit het beste kunnen doen. Daarom zijn klantbeoordelingen ook zo belangrijk. Deze zorgen naast een hogere geloofwaardigheid ook voor een hogere positie in zoekopdrachten in Google.

Ik werk samen met vele aanbieders van tools. Ik adviseer uiteraard alleen die tools waarvan ik vind dat ze een oplossing bieden voor jouw organisatie. Ik help graag bij het uitleggen van de werking van de verschillende tools.

Ben je benieuwd welke tools jou zouden kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact  op.